​Velkommen til Jægerpris Malerfirma ApS

Telefon: 40 29 76 73 / 20 48 80 10   |   E-mail: niels@jm-aps.dk 

​Renovering- og udskiftning af vinduer

​Jægerspris Malerfirma ApS tilbyder udskiftning og renovering af vinduer for private, virksomheder, kontorer, institutioner, kommuner og butikker overalt på Sjælland.

Når det handler om ældre eller ligefrem bevaringsværdige ejendomme, er det sjældent den allerbedste og billigste løsning at udskifte vinduerne i ejendommen med helt nye og moderne vinduer.

Fordelagtig renovering eller udskiftning af vinduer i ældre huse

​Vi har stor erfaring med renovering og udskiftning af vinduer i ældre bygninger, og dermed kan vi være med til at bevare bygningens originale udtryk. Dertil kommer, at det træ, som blev brugt til vinduesfremstilling for omkring 50-100 år siden, ofte var i en særdeles god kvalitet. Derfor vil en grundig renovering af vinduer og udskiftning af glas tit kunne gøre vinduerne "nye".

Renoveringen sker ved, at vi piller rammerne ud, og derefter fjerner vi alle beslag og bortskaffer alt glas med henblik på udskiftning. Vi går derpå i gang med at totalrense rammerne, så de bliver helt rå og klar til næste behandling.

Afslutningsvist grundbehandler vi træet og samler rammerne igen, hvorpå vi efterbehandler med linoliemaling. Derpå samler vi rammerne, påsætter moderne beslag og indsætter energivenlige glasruder.

Få et tilbud på udskiftning eller renovering af vinduer i dag

​De stolte håndværkstraditioner er ikke gemt af vejen hos os, og du vil altid modtage en god service og et grundigt håndværk, som bliver leveret til tiden. 

Kontakt os for et godt tilbud

Ring til Jægerspris Malerfirma på telefon 20 48 80 10 og 40 29 76 73, eller skriv til niels@jm-aps.dk, for at få et uforpligtigende tilbud. Vi har til huse i Frederikssund, Stenløse, Hillerød og Roskilde men vi kører også på hele Nordsjælland, så tøv ikk med at kontakte os, hvis du ikke bor i nærheden af os.

Indhent tilbud​

​Skal vi ringe dig op, med et tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Quick Menu:

Adresseoplysninger

Jægerpris Malerfirma ApS

Vølundsvej 20

3600 Frederikssund

Kontaktoplysnigner

Telefon: 20 48 80 10 / 40 29 76 73

E-mail: niels@jm-aps.dk 

CVR: ​26110009