​Velkommen til Jægerpris Malerfirma ApS

Telefon: 40 29 76 73 / 20 48 80 10   |   E-mail: niels@jm-aps.dk 

Om Jægerspris Malerfirma

Godt håndværk til tiden

Jægerspris Malerfirma ApS blev stiftet i 1998, og derfor havde vi 15 års jubilæum for et par år siden. Vi har i dag 14 dygtige og engagerede medarbejdere, og to af dem har også lige haft 15 års jubilæum i vores firma.

Det er vores holdning, at vi som firma og håndværksmester også har et ansvar for uddannelsen af nye lærlinge. Derfor har vi altid mindst to lærlinge ansat.

Fornuftig sammenhæng mellem kvalitet og priser

​Mange af vores faste kunder har været med os fra firmaets første dag, og de nye kunder kommer ofte på baggrund af anbefalinger fra vores gamle kunder. Det er vi både glade for og stole over. Men vi arbejder også hårdt på at sikre, at der er en god og fornuftig sammenhæng mellem kvalitet og priser i vores firma. Derfor bliver alt, hvad vi laver, altid leveret i en god og holdbar kvalitet.

Firma med stolte håndværkstraditioner

​De gamle og stolte håndværkstraditioner er heller ikke gemt af vejen hos os. Desuden mener vi, at det er en selvfølge med god service og kvalitetsarbejde, der bliver leveret til tiden. Samtidig er vi rigtigt gode til at være fleksible, og vi brænder alle sammen for vores arbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ring til Jægerspris Malerfirma i Frederikssund på telefon 20 48 80 10 og 40 29 76 73 for at få et uforpligtigende tilbud. Vi arbejder i hele Nordsjælland. Du kan også skrive til vores e-mail på niels@jm-aps.dk.

Indhent tilbud​

​Skal vi ringe dig op, med et tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Quick Menu:

Adresseoplysninger

Jægerpris Malerfirma ApS

Vølundsvej 20

3600 Frederikssund

Kontaktoplysnigner

Telefon: 20 48 80 10 / 40 29 76 73

E-mail: niels@jm-aps.dk 

CVR: ​26110009