​Velkommen til Jægerpris Malerfirma ApS

Telefon: 40 29 76 73 / 20 48 80 10   |   E-mail: niels@jm-aps.dk 

Hovedentreprise

Jægerspris Malerfirma ApS har vi stor erfaring med at styre projekter i en hovedentreprise, så det sker trygt og sikkert hele vejen fra start til slut. Vi har i det hele taget oparbejdet en bred erfaring med byggeledelse, og dertil kommer, at vi har over 10 års erfaring i branchen. Derfor kan vi også tilbyde kompetent og velovervejet rådgivning.

Vi kan udføre hovedentreprise i hele Nordsjælland

​Vi kommer på hele Sjælland for at varetage projektstyring af enhver type hovedentreprise, og vi sikrer naturligvis, at byggeopgaven bliver afsluttet i rette tid og i bedste kvalitet. Og vores kunder kan være privatpersoner, industri, erhverv, kontorer, institutioner, kommuner og butikker.

Vi påtager os gerne større renoveringsopgaver, nybyggeri og vedligeholdelsesopgaver. Men vi er også et godt valg ved en lille hovedentreprise. Det vil sige, at vi kan stå for renovering af et badeværelse, men også, at vi kan stå for byggeriet af en villa eller en stor erhvervsejendom.

Stolte håndværkstraditioner

​De gode og stolte håndværkertraditioner er i fokus hos os, og derfor kan du altid være sikker på at få leveret et grundigt og solidt håndværk. Vi gør også en dyd ud af at levere arbejdet til tiden, men samtidig i at være smidige og fleksible. Kundeservice er derved også i fokus ved enhver hovedentreprise.

Kontakt os forløsningsforslag

Ring til Jægerspris Malerfirma på telefon 20 48 80 10 og 40 29 76 73 for at få et løsningsforslag og et tilbud en hovedentreprise. Du kan også skrive til niels@jm-aps.dk. Vi har til huse i Frederikssund, Stenløse, Hillerød og Roskilde men dækker også hele Nordsjælland.

Indhent tilbud​

​Skal vi ringe dig op, med et tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Quick Menu:

Adresseoplysninger

Jægerpris Malerfirma ApS

Vølundsvej 20

3600 Frederikssund

Kontaktoplysnigner

Telefon: 20 48 80 10 / 40 29 76 73

E-mail: niels@jm-aps.dk 

CVR: ​26110009