​Velkommen til Jægerpris Malerfirma ApS

Telefon: 40 29 76 73 / 20 48 80 10   |   E-mail: niels@jm-aps.dk 

​Boligisolering & Efterisolering af bolig

Hos Jægerspris Malerfirma i Frederikssund, tilbyder vi boligisolering, teknisk isolering og efterisolering for kunder på hele Sjælland. Vores kunder kan være privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner, som har brug for energioptimering af et hus, en bygning eller enhver anden ejendom.

Til isolering & efterisolering benytter vi typisk traditionelle materialer som glasuld og rockwool, men vi kan også tilbyde andre former for isoleringsmaterialer.

Boligisolering kan ske i forbindelse med nybyggeri og tilbyggeri, men også ved ombyggeri, hvor der måske skal inddrages uisolerede rum til beboelse, kontor eller produktion.

​Efterisolering og teknisk isolering formindsker varmetab

​Efterisolering sker typisk i forbindelse med en renovering, hvor en ejendom alligevel skal have større indgreb. Men det kan også ske af lofter, især på tage med rejsning, da loftet på ældre ejendomme tit har en mangelfuld isolering. Der kan også være store fordele ved en facadeisolering.

Teknisk isolering sker i forhold til rør og installationer, herunder varmeanlæg, varmevekslere og varmtvandsbeholderen, især hvis de ikke står i et opvarmet rum. Men teknisk isolering kan også være fordelagtig i opvarmede rum. Der kan være et større varmetab i varmerør, hvilket i særlig grad kan forekomme, når vandet står stille.

Rådgivning om boligisolering & efterisolering

​Høj kvalitet og solidt håndværk samt god kundeservice er nøgleord hos Jægerspris Malerfirma, men også fleksibilitet og overholdte aftaler. 

Ring til os på telefon 20 48 80 10 eller 40 29 76 73, hvis du vil høre mere om dine muligheder for efterisolering eller hvis du blot ønsker et godt tilbud på boligisolering. Du er også velkommen til at benytte vores e-mail, som er niels@jm-aps.dk.

Indhent tilbud​

​Skal vi ringe dig op, med et tilbud på en opgave. Udfyld formularen herunder, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Quick Menu:

Adresseoplysninger

Jægerpris Malerfirma ApS

Vølundsvej 20

3600 Frederikssund

Kontaktoplysnigner

Telefon: 20 48 80 10 / 40 29 76 73

E-mail: niels@jm-aps.dk 

CVR: ​26110009